A többi Mendula magkrémez hasonlóan ez a termékünk is hozzáadott zsiradék nélkül – szárazon – pirított olajos magból készül, és krémmé őrlése során sem adunk hozzá semmilyen adalékanyagot – se pálmazsírt, se emulgeálószert, se egyéb növényi zsiradékot. Csak a finom, pörkölt, natúr mandula az alapja, semmi más 🙂 Ehhez jön még a kiváló minőségű, belga karamelles fehér csokoládé, és a fagyasztva szárított kávé.
A kávés-karamelles mandulakrémet eheted magában kis- vagy nagy kanállal, de lehet kekszek, sütik tölteléke, de krémesebb lesz tőle a smoothie is (próbáld ki banánnal és tejjel összeturmixolva!), laktatóbb a zabkása, és még délután nasinak is kiváló egy kis gyümölcsöt belemártogatva. (A mi titkos nasi tippünk: datolya megtöltve kávés mandulakrémmel, olvasztott étcsokiba mártva. Gasztroajándéknak is szuper!!)