Bio gluténmentes pizza keverék
5 perc elkészítés + 20 perc sütés, a mennyiség egy tepsihez, két sütőformához vagy 10-12 mini-pizzához elegendő
Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: teljes rizsliszt, kukoricakeményítő, rizsliszt, sütőpor (kelesztő: nátriumhidrogén karbonát,savanyító: monokálium tartrát, kukoricakeményítő) útifűmaghéj liszt, rizsszirup por, quinoa-kovász por ( quinoa liszt, rizsliszt, indító kultúrák), tengeri só, nyers nádcukor, élesztő, nyomokban tartalmazhat csillagfürtöt.
Alap recept: A tésztát elkészítjük, paradicsompürével bekenjük, ráteszünk friss paradicsom szeleteket (500g) és Mozzarella sajt szeleteket (350g). Tengeri sóval, borssal és friss bazsalikom levelekkel fűszerezzük és olívaolajjal meghintjük.